top of page

Sydämen valo -hoito

Sydämen Valo- intuitiivinen hoito on energiahoitoa, joka tapahtuu korkeavärähteisen valon avulla. Hoito voi tapahtua kaksisuuntaisesti joko vahvistamalla kehoa tai poistamalla tukoskohtia esimerkiksi avaamalla kehon meridiaaneja.  Valon avulla avataan tukoskohtia auran eri tasoilta, tuodaan tietoisuuteen esimerkiksi kehoon kätkeytyneitä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja sekä uskomuksia tai asioita, joista olemme valmiita irtipäästämään. Hoito on kokonaisvaltaista ihmisen omasta elämäntilanteesta lähtevää ja sisältää myös keskustelua hoidossa nousevista teemoista.

Jokainen hoito on erilainen ja lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista, vieden kohti asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito toimii parhaiten useamman peräkkäisen hoidon sarjana, prosessina.  Usein jo kolmessa hoitokerrassa huomaa positiivisia muutoksia. Kuitenkin hoidossa voi käydä myös yksittäisenä hoitona, jolloin tavoitteena on enemmän rentoutuneen tilan hakeminen ja stressin poisto.

Hoito tapahtuu hoitohuoneellani Kiila Business Parkissa (Kiilakiventie 1, 90250 Oulu).

Hoidossa ollaan normaalit vaatteet päällä hoitopöydällä rentoutuen.

Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin kevyt ja rentoutunut. Kuitenkin hoidosta syntyvä olotila on hyvin yksilöllinen ja erilainen eri kerroilla. Välillä kehosta voi nousta tietoisuuteen erilaisia raskauksia tai pieniä kiputuloja puhdistumisen myötä, jotka lievenevät yleensä 2-3 päivän aikana. Nämä ovat merkkejä siitä, että puhdistumista tapahtuu kehossamme.

bottom of page