top of page

TRE-yksilöohjaukset sinun parhaaksesi

Yksilöohjauksessa pureudumme täysin sinun tilanteeseesi ja siihen haasteeseen, johon etsit apua. Hoitohuoneella tapahtuviin lähiohjauksiin voit varata ajan suoraan kalenterista, mutta etäohjauksessa laita minulle viestiä: niina @sielunliike.com

Relaxation

TRE -ALKEET
90min
(145€/hlö) 

Tällä yhdellä tapaamiskerralla opeit TRE-menetelmän alkeet ja voit käyttää sitä jatkossa omatoimisesti. 

Hinta sisältää opetuksen menetelmän käyttöön turvallisesti sekä ohjeet ja videot omaharjoittelun tueksi.

Om Symbol on the Beach

TRE -SARJAHOITO 90min+60min+60min (275€/hlö)

Sarjahoito koostuu kolmesta tapaamiskerrasta, joiden aikana pääsemme hyvin etenemään paranemispolulla ja huomaat eron olossasi.

 

Ensimmäinen kerta sisältää teoriaosuuden 30min ja jokaisella kerralla on aikaa myös keskustelulle fyysisen harjoittelun lisäksi. Tapaamiskerrat ajoittuvat noin parin viikon välein, jotta omaharjoittelulle ja kehon avautumiselle jää aikaa.

Laptop Typing on Bed
TRE -OHJAUS DIGITAALISESTI 60min+45min
(165€/hlö)

Nyt sinä voit oppia tämän mainion itsehoitomenetelmän paikasta riippumatta, täysin digitaalisesti videon välityksellä. Tarvitset vain älylaitteen (puhelin, pädi tai tietokone) jossa on kamera, jotta näemme toisemme.

Yhteinen matkamme alkaa siitä, että laitat minulle sähköpostiviestin, jossa kerrot hieman tilanteestasi ja katsomme yhdessä sopivan ajan ohjaukselle.

Laita siis minulle viestiä: niina@sielunliike.com

niin matka kohti parempaa oloa voi alkaa

Eyes Closed

Yksityisohjaus hoitohuoneella

Yksityisohjaukset tapahtuvat Hoitohuoneellani Oulun keskustassa, Rentouttavan Laineen tunnelmallisissa tiloissa, lähellä rautatieasemaa, osoitteessa Kajaaninkatu 34

Ohjaukseen tullessasi on hyvä pukeutua joustaviin vaatteisiin, joissa on helppo liikkua. 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan 

bottom of page