top of page
Working from Home

Katso vapaita aikoja

joko lähi- tai etäohjaukseen

Kiila kuva.jpeg

TRE Yksityisohjaus etänä

OHJAUS DIGITAALISESTI 60min+45min (135€)

Poikkeustilanteesta johtuen aloin tarjoamaan TRE-yksityisohjausta asiakkailleni myös digitaalisesti, etäohjauksena ja se on toiminut todella hyvin.

Tarvit vain joko tietokoneen tai jonkin muun älylaitteen, jotta voimme olla videoyhteydellä.

Aloitamme tapaamisen keskustelulla ja tilanteesi läpikäymisellä, jonka jälkeen opettelemme TRE-menetelmän, jotta opit sen käytön turvallisesti (60min).

Sovimme toisen yhteydenoton (45min) noin viikon päähän, jossa kertaamme asiaa, opettelemme uuden asennon ja käymme läpi harjoitteen etenemistä. Väliajalle saat omaharjoitteluohjeen.

Yksityisohjaus sopii sinulle, kun haluat helpottaa omaa stressaavaa tilannettasi. Saat yksilöllisen ohjauksen juuri sinun hasteeseesi pureutuen. Yksityisohjaus sisältää materiaalit videoituna kotiin ja myös keskustelua esille nousevista teemoista.

YKSI OHJAUSKERTA 90min (125€)

Voit valita yhden kerran lähitapaamisen, jossa opit menetelmän ja voit käyttää sitä jatkossa omatoimisesti. 

SARJAHOITO 90min+60min+60min (275€)

Sarjahoito koostuu kolmesta tapaamiskerrasta, joiden aikana saamme prosessin todella hyvin käyntiin ja huomaat eron olossasi. Ensimmäinen kerta sisältää teoriaosuuden 30min ja jokaisella kerralla on aikaa myös keskustelulle fyysisen harjoittelun lisäksi. Tapaamiskerrat ajoittuvat parin viikon välein, jotta omaharjoittelulle ja kehon avautumiselle jää aikaa.

Ohjaukset tapahtuvat hoitotilassani Kiila Business Parkissa (Kiilakiventie 1, vanha Rautaruukin talo)

TRE Yksityisohjaus hoitohuoneella

bottom of page