top of page

SIELUNRAUHA stressinpoisto

 

SielunRauha on suunnattu ryhmille, jotka haluavat lisätä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasolla. Läsnäolomme kehossa ja omien fyysisten rajojemme tunnistaminen auttaa meitä tunnistamaan myös henkiset rajamme ja toimimaan itselle parhaalla tavalla.

 

Esimerkki rentoutumisiltapäivään:

Kesto: 4 tuntia

Hinta: 95€/hlö

Ryhmäkoko: 5-10 hlö (suuremmat ryhmät sovitaan erikseen)

 

Aloitamme lempeällä Hatha- joogalla joka hieman lämmittää ja avaa kehoa. Sen jälkeen teemme hengitysharjoituksen, joka virkistää ja aktivoi, sekä elävöittää pallean toimintaa. Lopuksi teemme vielä TRE (Trauma/Tension Releasing Exercises) stressinpurkurentoutuksen.

Siinä fyysisillä liikkeillä aiheutamme kehoon tärinän, joka lähtee autonomisesta hermostosta ja on todella rentouttava sekä fyysisesti että mielen tasolla.

 

Työelämässä esiintyy aina jonkin verran stressiä. Se alkaa usein psyykkisenä ja johtaa myös elimistön fyysiseen reagoimiseen. Pitkäaikainen altistuminen stressille eli haitalliselle työkuormitukselle ilman riittävää palautumista saattaa aiheuttaa työntekijälle terveysongelmia ja työnantajalle kustannuksia. Ehkäisemällä stressiä edistämme hyvinvointia työpaikoilla ja lisäämme tuottavuutta.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras palvelu sinun yrityksellesi!

bottom of page