top of page
69F8B35F-CC25-440E-8F04-D7DBCD8C1BBE (2).JPG
image0 (3).jpeg

Minun tarinani

Olen niin sanottu alan vaihtaja ja insinööristä stressiasiantuntijaksi oli loppujen lopuksi aika lyhyt matka.

Itse koin ja koen vieläkin tunteet ja tapahtumat hyvin vahvasti kehossani ja niistä puhuminen ei ole ollut minulle helppoa.

Siksi lähdin etsimään menetelmiä, joilla pystyin helpottamaan oloani, puhdistamaan ahdistusta ja jännityksiä kehostani ja huomasin kuinka paljon se rentoutti ja selkeytti myös mieltäni.

 

Tämän opin myötä tarjoan palveluita rentoutumiseen kokonaisvaltaisten menetelmien avulla, jotka purkavat hermostosta haitallisia regointimalleja ja näin rentouttavat sekä kehoa että mieltä.

Minulle on tärkeää, että kaikella tekemisellä on jokin syvempi merkitys, koska aistimme elämää niin kokonaisvaltaisesti ja kaikki tapahtumat heijastuvat mielemme lisäksi myös kehossamme.

Mielestäni on tärkeää myös saada toivoa paremmasta, vaikka aiemmat elämänkokemukset ovat olleet mitä vain.

 

Olen itse elävä esimerkki siitä, että meillä on mahdollisuus päästää vanhoista reagointimalleista irti, vapauttaa hermosto ja sitä myötä koko olemus tähän hetkeen ja lepotilaan, luottamukseen paremmasta.

 

Kaikissa palveluissani minulle tärkeää on jokaisen asiakkaan yksilöllinen huomioiminen ja kehon luonnollisten paranemisprosessien tukeminen.

Ajatukseni on, että hoitajana minä autan ja teen tilaa kehon omalle luonnolliselle paranemiseen pyrkimykselle ja näin keho pääsee kohti terveempää, tasapainoisempaa tilaa.

Olen vaikuttunut kehomme viisaudesta ja haluan myös, että asiakkaani oppivat löytämään myötätuntoa ja arvostusta itseään kohtaan.

Me olemme kaikki omanlaisiamme, arvokkaita yksilöitä kaikkine kokemuksinemme ❤️

Kaikkea hyvää elämääsi toivottaen  Niina

bottom of page