top of page

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

"Viimeyönä heräsin enkä nukahtanut heti, niin alkoi tärinä. Kävi tosi voimakkaasti kasvot, leuan, lantion, koko vasemman puolen läpi . Loppujen lopuksi oivalsin, mistä paniikkihäiriöni johtui/ oli aikoinaan alkanut. Nyt olen kärsinyt siitä noin 20 vuotta. Odotan todella mielenkiinnolla jatkoa, mitä tulee!"

-Minna

"TRE on hyvä keino purkaa kehosta päivän mittaan kertynyttä stressiä. Kehityn tässä hitaasti, mutta huomaan, että kurssin jälkeen olen tullut rennommaksi ja kärsivällisemmäksi arjen haasteiden edessä. Myös monet jumit on vähentyneet ja luovuus ja energia virtaa :)"

-Leena

" Kiitos aivan mahtavasta ja hyvin vedetystä kurssi-illasta! Loit ihanan hengen, jossa oli hyvä harjoitella ensimmäisiä täristelyjä."

- Jenni

"Omat stressitasoni (joita kai voi jo kutsua suoraan ahdistukseksi) olivat viime kesästä saakka niin koholla, että en pystynyt nukkumaan ilman lääkkeitä useaan kuukauteen. Heräsin aina aamuyöllä, enkä saanut unta uudestaan. Nyt kun olen tehnyt TRE:tä säännöllisesti, olen jättänyt unilääkkeet pois. Itse koen, että juuri tämä kehollinen purku on purkanut kehon stressitasoja niin paljon, että nukkuminen sujuu suhteellisen hyvin jo ilman lääkkeitäkin.

 

TRE auttaa myös lihasjännitysten purussa. Vaikutus vastaa usein jopa hierontaa vaikutuksiltaan. Työpäivän stressit ja jännitteet purkautuu lyhyen TRE-session myötä tosi hyvin."

-Mikko

 

"Olin sun kurssilla perjantaina ja oon tehnyt nyt kotona 2 kertaa TREtä.
Olin superkipeenä, mulla on joku virtsarakon kipuoireyhtymä, joten itkin sitäkin kurssillasi.
Mutta! Heräsin lauantaina ja odotin milloin kipu taas alkaa. Ja uskomatonta!Olen ollut melkein kivuton tosi pienellä särkylääkeannoksella 2 päivää! Mahtavaa!"

-Virpi

bottom of page