top of page

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteinen suomalainen hoitomenetelmä, joka perustuu kansanparannusperinteeseen ja vanhaan tietoon kehon rakenteista ja toiminnasta. 

Hoidossa keho käsitellään aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka, jolloin se tasapainottaa koko järjestelmää kokonaisvaltaisesti.

Ihminen toimii kokonaisuutena, joten se tulee hoitaa myös kokonaisuutena, eikä vain sitä yhtä kohtaa joka kehossa sillä hetkellä oireilee.

HOIDON PITUUS

Hoitoaika on joko 60min (69€), jolloin hoidossa käsitellään keho jalkapohjista kallonpohjaan saakka tai 90min (89€) jolloin hoidossa käsitellään myös vielä kädet.

Hoitohuoneeni sijaitsee Oulun keskustassa, lähellä rautatieasemaa Rentouttavan Laineen ihanissa tiloissa, osoitteessa Kajaaninkatu 34, 90100 Oulu.

Opiskelen kolmatta vuotta syventäviä opintoja ja virallisesti valmistun keväällä 2024. Olen tehnyt ja raportoinut jo yli 300 hoitoa, joten kokemusta minulla on hyvin monenlaisista kehoista ja tilanteista.

Jaksan silti aina innostua ja kiinnostua hoitamisesta ja kehon reaktioista ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitooni 

Kalevalaisen jäsenkorjauksen hyödyt:

  • Rentoutuminen ja stressin lievittäminen: Kalevalainen jäsenkorjaus voi auttaa rentouttamaan lihaksia ja lievittämään stressiä. Rentoutunut keho voi myös edistää mielen hyvinvointia.

  • Kivun lievittäminen: Menetelmä keskittyy kehon rakenteellisten virheiden korjaamiseen, ja tämä voi auttaa lievittämään erilaisia kiputiloja, kuten lihasjännitystä, nivelkipua ja päänsärkyä.

  • Liikkuvuuden parantaminen: Jäsenkorjaus voi auttaa parantamaan nivelten liikkuvuutta ja vähentämään liikerajoituksia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä henkilöille, joilla on esimerkiksi tuki- tai liikuntaelinsairauksia.

  • Verenkierron parantaminen: Hoito voi auttaa parantamaan verenkiertoa, mikä puolestaan edistää ravinteiden ja hapen kulkeutumista kehon eri osiin. Tämä voi tukea kudosten terveyttä ja paranemista.

  • Energian tasapainottaminen: Kalevalaisen jäsenkorjauksen uskotaan auttavan energiavirtojen tasapainottamisessa kehossa. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti yleiseen energiatasoon ja hyvinvointiin.

  • Tuki kehon itseparantumiselle: Jäsenkorjauksen tavoitteena on tukea kehon omia parantumisprosesseja. Se ei pyri ainoastaan oireiden lievittämiseen vaan myös niiden perussyiden käsittelemiseen.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki ihmiset ovat yksilöitä, ja hoitovasteet voivat vaihdella. Ennen kuin valitset minkä tahansa hoitomuodon, olisi suositeltavaa keskustella ammattilaisen kanssa ja varmistaa, että hoito soveltuu omaan tilanteeseesi.

Osoite

Kajaaninkatu 34

90100 Oulu

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page