top of page

Täydempi Elämä

-valmennus itsensä kehittämiseen

Elätkö elämää, joka tyydyttää sinua kaikilla tasoilla? Onko jotain osa-aluetta, mitä haluaisit lähteä viemään kohti uutta suuntaa? Tuntuuko, että kaikki on ihan hyvin, mutta…

Tule tutkimaan sisintäsi ja selvittämään oma muttasi. Tule löytämään avain omaan henkiseen kasvuusi ja lähde elämään täydempää elämää. Täydempi elämä ravitsee sinua kaikilla osa-alueilla.

 

Tämä valmennus auttaa sinua tutustumaan itseesi syvemmin, se auttaa sinua tekemään elämästäsi itsesi näköisen, jolloin se ei ole vain suorittamista, vaan elämistä. Tämä kurssi herättää sinut huomaamaan omat mahdollisuutesi täydeltä tuntuvan elämän luojana. On aika vastaanottaa sitä kaikkea hyvää, mikä sinulle kuuluu.

 

Valmennus toteutetaan pienryhmässä, jossa jokainen osallistuja on tarkoitettu tuomaan oman tarinansa ryhmän tueksi ja opiksi. Me kaikki olemme opettajia ja oppilaita. Ensimmäisellä kerralla käymme läpi menneet tapahtumat ja niiden opit, sen jälkeen katsastamme nykyhetken ja viimeisellä kerralla siirrymme tavoitetilaamme.

 

Kokoonnumme ryhmänä kolme kertaa (2h) ja kurssi sisältää kaksi henkilökohtaista valmennusta sen hetkiseen teemaan liittyen (45min). Ryhmäkokoontumiset ovat hoitohuoneellani Lasaretinsaaressa (Kasarmintie 13 A217). Kurssi alkaa maaliskuussa ja päättyy toukokuussa, tarkemmat ajat käydään läpi yhdessä. Kurssin hinta on 79€/kk.

 

Mikäli haluat matkalle elämäsi kevääseen, kasvuun ja uuteen kukoistukseen, niin ilmoittaudu mukaan 22.2.2019 mennessä Tästä

Täydempi elämä.jpg
glass-ball-3939776_1280.jpg
bottom of page